Film Nakon zemlje
film-nakon-zemlje-

Glavne uloge tumače Vil i Džejden Smit

 

Pogledajte najnoviji trejler naučno-fantastične avanture Nakon zemlje (After Earth), koju nam u naše bioskope dovodi distributer Tuck od 6. juna…

Prinudno sletanje ostavlja tinejdžera Kitai Rejga (Džejden Smit) i njegovog legendarnog oca Sajpera (Vil Smit) nasukane na Zemlji, hiljadu godina posle kataklizme, koja je prouzrokovala bekstvo ljudi sa planete. Sa ozbiljno povređenim Sajperom, Kitai mora da pređe ospasan put, kroz neistražena mesta, kako bi stigao do pomoći, suočavajući se sa evoluiranim životinjskim vrstama koje sada vladaju svetom, kao i sa nezaustavljivim vanzemaljcem. Otac i sin moraju da osnaže poverenje jedan prema drugom i da nauče zajednički da delaju, ukoliko žele da prežive i da se vrate kući.


U filmu M. Najt Šjamalana glavne uloge tumače Vil i Džejden Smit.

Nema komentara
Ostavite komentar


9 − 1 =

Da li nas pratite?

  • GooglePlus
  • Tumblr
  • YouTube
  • RSS
Your Adv Here
LW vremenska prognoza
15C
15C
Fri
17C
Sat
13C
Sun

LookerWeekly.com Intervju

Ko je Naprata osvetnik, a ko demon Nekrštenac otkriva nam etnolog, reditelj, scenarista, urednik i pisac Mladen Milosavljević. U razgovoru sa Mladenom, saznajemo i zanimljive detalje iz domaće folklorne fantastike.

Kako su naši domaćini konferencije „Belgrade state of mind vol. 2“ osmislili sedam dana (6-13. april), tokom kojih će strani studenti upoznavati naš grad i osećati se kao pravi Beograđani, govori nam studentkinja ETF-a i PR Udruženja Istek LK Beograd Anja Grumić.

Povodom Dana šale, razgovaramo sa popularnim stand up komičarom Neshom Bridgesom, koji će vas i u ovom intervjuu lepo nasmejati: