fbpx
LookerWeekly.com magazin

CLIO na Sajmu knjiga

Clio na 60. međunarodnom beogradskom sajamu knjiga ima svoje prvo okupljanje u nedelju, 25. oktobra od 17h do 19h u Areni hale I na štandu IP Clio.

Gosti i domaćini su Dimitri Verhulst, autor romana Zaludnost življenja; Sven Peters i Jelica Novaković, autori knjige Posledice jednog pucnja; autori tekstova u knjizi Srbi 1903-1914, urednici, prevodioci, saradnici…

Tokom sajamskih dana knjige će potpisivati Dimitri Verhulst, Jelica Novaković i Sven Peters.

Iz ovogodišnje produkcije Clio izdvaja sledeće naslove:

LJUBOMORA, Piter Tuhi 

U specifičnom autorskom pristupu prepliću se psihologija, umetnost i književnost, neuronauke, antropologija i niz drugih disciplina.

SRBI 1903-1914 – Istorija ideja, priredio Miloš Ković

Knjiga Srbi 1903–1914 – Istorija ideja posvećena je jednoj od najvećih epoha srpske istorije. Doba kralja Petra I Karađorđevića, uoči samog Prvog svetskog rata, donelo je opšti preporod i izuzetna dostignuća u nauci, književnosti, umetnosti, muzici, politici, vojnoj veštini. 

 SINOVI ISTOGA OCA, Romana Petri

Reč je o snažnom i autentičnom romanu napisanom nesvakidašnjim književnim umećem izvan svake utvrđene pripovedačke tradicije.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.