LookerWeekly.com magazin

Klasici španske i argentinske muzike: Antonio Serano i Konstanca Lehner


Kolarac tvoj svet muzike!

9.3. u 20h

Velika dvorana

Antonio Serano je majstor na usnoj harmonici, virtuoz na ovom neobičnom instrumentu, jedno od najvećih imena savremenog džeza i jedan od najtraženijih muzičara Španije.

Muzičar impresivnog senzibiliteta i sa velikim teorijskim znanjem, Serano poseduje zapanjujuću raznovrsnost kada je u pitanju bavljenje muzikom, što se ogleda u velikom broju zajedničkih projekata sa različitim umetnicima. 

Njegova usna harmonika podjednako dobro se kreće na različitim muzičkim terenima, poput džeza, flamenka, popa i klasične muzike. Nastupao je sa Barbarom Hendriks i Plasidom Domingom, brojnim klasičnim orkestrima u Evropi, Vintonom Marsalisom, Luom Benetom, Tutsom Tilemansom, Visenteom Amigom. Bio je član poslednje postave ansambla Paka de Lusije i jedan od njegovih omiljenih muzičara. Učesnik slavnog Larija Adlera, danas je najvirtuozniji svirač na hromatskoj usnoj harmonici. 

Ulaznice po ceni od 1.600, 1.800 i 2.000 dinara su u prodaji na biletarnici Kolarca.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas