fbpx
LookerWeekly.com magazin

OPENS Youth Fair 2016 u Novom Sadu

Peti regionalni sajam omladinskog turizma OPENS Youth Fair 2016 biće održan 5. i 6. jula u Novom Sadu.

Kao i do sada, festival će biti održan neposredno pred EXIT festival, a sva dešavanja odvijaće se na Trgu slobode i u Katoličkoj porti.

Sajam nudi posetiocima niz različitih dešavanja. Pored promocije Balkana kao turističke destinacije, cilj sajma je i zabava, druženje i muzika. U Katoličkoj porti održavaće se i “Art Eco Market”, gde će mladi dizajneri posetiocima predstaviti svoje unikatne rukotvorine. Pored zanimljivih radionica, turističkih ponuda i unikatnih dizajnerskih radova, sajam prati i bogat izbor hrane. Tu je takođe i odličan muzički program koji će na pravi način zaokružiti oba festivalska dana. Neka od imena koja će nastupiti su i Jambinai, TBF, Artan Lili i Rundek Cargo Trio.

Svi posetioci moći će potpuno besplatno da uživaju u bogatoj ponudi sajma, a kompletan program i satnicu možete pogledati na njihovoj Facebook stranici.

 

Dunja Đuđić

Dunja Đuđić rođena je i živi u Novom Sadu. Diploma kaže da je filolog, ali srce da je fotograf. Pored fotografije, privlače je i druge vrste kreativnog izražavanja. Takođe je i veliki ljubitelj muzike, knjiga, biciklizma, prirode i životinja. Voli da uči, istražuje i savladava nove veštine, i veruje da sve dok učimo - krećemo se napred.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.