LookerWeekly.com magazin

PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE


Od sutra u bioskopima širom zemlje i regiona

Novi sinhronizovani crtani film Petar Pan i Magična knjiga Nedođije počeće da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona počev od sutra, 27. decembra. Crtani film prati omiljenog večnog dečaka Petra Pana u novoj avanturi. 

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. U našoj priči pratimo Petra Pana i njegove drugare Vendi, Džona, Majkla i  Zvončicu  koji će se još jednom udružiti kako bi spasili Nedođiju od zlog Kapetana Kuke. Družina će morati da pronađe način da spasi njihov magični dom i da vrate Čarobnu knjigu Nedođije tamo gde pripada. 

U sinhonizaciji je učestvovala velika ekipa glumaca predvođena Đorđem Stojkovićem (Vojna akademija) koji je dao glas upravo Petru PanuuzMilana Gromilića u ulozi Kapetana Kuke i Jelenu Gavrilović u ulozi vile Zvončice. Miroljub Turalija je u ulozi pomoćnika Smija, Anja Mit u ulozi Vendi, Nikola Šurbanović u ulozi novog lika Zlirona, a Dragan Vujić Vujke u ulozi Plavobradog. Džon i Majkl su talentovani mladi glumci Dimitrije Nikolić i Sava Stanisavljević. U ostalim ulogama indijanaca, gusara, izgubljenih dečaka, Čumbasa, sirena slušaćemo Ljubišu Dinčića, Zdravka Savića, Dušicu Novaković, Jelenu i Teodoru Radović i decu glumce Milana Jevđenijevića, Andreja Filipovića i Sergeja i Isidora Čolović. Reditelj sinhronizacije je Dušica Novaković.  

Naša poznata glumica (u ulozi Zvončice) –  Jelena Gavrilovićotpevala je uvodnu numeru novog crtanog filma Petar Pan i Magična knjiga Nedođije. Spot za pesmu “Dobrodošli u Nedođiju”možete pogledati:

Songove u ovom animiranom dečijem filmu otpevali su Jelena Gavrilović, Dušica Novaković, Marko Marković, Nikola Šurbanović i Dragan Vujić Vujke. 

Sinhronizovani crtani film Petar Pan i Magična knjiga Nedođijeće početi da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od sutra, 27. decembra.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas