LookerWeekly.com magazin

Praznična idila na prozorima


Prošle nedelje je pao prvi sneg ove godine, na kablovskim programima se već uveliko prikazuju filmovi u kojima se pojavljuje Deda Mraz, a mi ulazimo u pretposlednju nedelju pred Novu godinu. Jelku ste okitili a baš se nešto mislite kako su vam prozori nekako praznjikavi. Hajde onda da unesete praznični duh na prozorka stakla!

Drveni i ukrasi od stiropora

Drveni ukrasi i ukrasi od stiropora su lagani i uz pomoć lepka za staklo možete da ih zalepite po svojoj želji, bez bojazni da će da padnu i da se razbiju. Rasporedite ih po staklu i uživajte u pogledu. Ako vam je ostalo još malo snega u spreju, možete da napravite savršene kombinacije, pa da naprskate pahulje, snežno brdo a pridodate drveni ukras sa irvasom. Svašta nešto može da se uredi, samo je potrebna dobra ideja. Drvene ukrase možete u prodavnicama da pronađete od 150,00 rsd pa na više, dok su ukrasi od stiropora znatno jeftiniji.

Sneg u spreju

U slučaju da niste talenat za slikanje i crtanje, verujemo da možete da „izvučete“ nekoliko pahuljica, zvezda, čak i napišete „Srećni praznici“ uz pomoć snega u spreju. U uglovima prozora možete da nanesete sprej pa da napravite utisak kao da je pao sneg ali u vašoj kući. Ako vam je slikanje oduvek išlo od ruke, onda za vas nema brige, vidimo već kako ste uspeli da naslikate jelku sa novogodišnjim poklonima! Sneg u spreju može da se kupi za 130,00 rsd.

Praznične štipaljke za zavese i draperije

Volite da vaši prostori samo blistaju i da nemaju nikakav detalj na staklima? Onda su idealno rešenje praznične štipaljkice u obliku Deda Mraza, dvenih kućica, mašnica, ukrasnih kugli, ptičica na grani, koje su vrlo lako stavljaju na zaveze a vašoj prostoriji će da udahnu pravu novogodišnju atmosferu. Ukrasne štipaljkice mogu da se pazare za 180,00 rsd i obično ih u jednom pakovanju bude do šest komada.

Led lampice

Poslednjih godina, led osvetljenje je našlo na široku primenu u domaćinstvima i pokazalo se kao odlična i kvalitetna stvar. Led lampice u obliku zvezdica, šišarki, pečurkica, jelkica su vrlo lagane i možete uz pomoć providnog belog selotejpa da ih pričvrstite na gornji deo prozora i pustite ih da padaju. Dobra vest je što mogu da se kupe i led lampice na baterije pa tako ne morate da brinete da li imate blizu prozora utičnicu, samo je potrebno da imate zalihe baterija. Led lampice mogu da se pazare od 100,00 rsd koliko koštaju najjeftinije pa sve do 700,00 rsd.

foto: youtube screenshot

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

Pratite nas