LookerWeekly.com magazin

Sia je autor pesme“WRAPPED UP” koju u filmu “Vox Lux” izvodi NATALIE PORTMAN

Columbia Records i Three Six Zero Recordingsobjaviće originalnu muziku za muzički filmVOX LUX, koja će se na digitalnim servisima pojaviti 14.decembra. Filmsku dramu režirao je i scenario napisao, Brady Corbet (The Childhood Of A Leader). Natalie Portman tumači glavnu ulogu- Celeste, problematične mega zvezde koju pratimo kako se uzdiže iz pepela nacionalne tragedije do svetske slave.Originalne pesme za ovaj film napisala je pevačica i autorka, Sia, dok je muzički skor radio Scot Walker. Nakon što je omogućena pred-narudžba ovog albuma, puštene su dve pesme iz filma, “Wrapped Up” i “Alive”.

”Wrapped up”,čiji koautori su hitmejkeri, Sia i Grag Kurstin, dolazi u dve verzije- jedna koju izvodi Natalie Portman i druga koju izvodi Raffey Cassidy( igra mlađu verziju lika Celeste u filmu). Druga numera je “Alive” koju takođe izvodi Raffey Cassidy.Pogledajte spot za “Wrapped Up” sa Natalie Portman, OVDE.

Finalni trejler filma izaći će ove nedelje, a možete ga pogledati OVDE. Za sada se ne zna ko će ovaj film distribuirati kod nas.  

Sia svojim kompozicijama doprinosi muzičkoj priči i dinamici filma, dok skor koji je komponovao  Scott Walker naglašava emotivni i provokativni put glavne junakinje  i potencira transformaciju koju svojim performansom donosi Natalie Portman. Film je je već dobio sjajne kritike na filmskom festivalu u Veneciji, kao i na drugim festivalima gde je prikazivan do sada, a već se šuška da bi mogao da bude i kandidat za Oskara. 

U filmu VOX LUX uloge tumače  Natalie Portman, Jude Law, Stacy Martin, Jennifer Ehle i Raffey Cassidy.  Distribuira ga NEON, a finansirali su ga Bold Films, Andrew Lauren Productions, Killer Films, dok se  među izvršnim producentima nalaze Natalie Portman, Sia i kompanija Three Six Zero. 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas