LookerWeekly.com magazin

UŠTEDITE PLANIRAJUĆI SVOJE PUTOVANJE NA VREME!  

Avio-kompanija Air France ponudila je putnicima iz Beograda jedinstvene cene za povratne karte do više od 100 gradova širom sveta.  Među destinacijama na promociji nalaze se i poznate svetske metropole, kao što su Njujork, Majami, Rio de Žaneiro, Panama Siti. Putnici će imati priliku da po promotivnim cenama, iskuse najviši nivo usluge i gastronomije, po kojima je Air France odavno poznat.

OH LALA DEALS promocija traje od 29. avgusta do 10. septembra 2018,a karte se mogu iskoristiti u periodu od 1. septembra 2018.  do 30. juna 2019. Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na linku.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.
 
Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

Njujork već od 479 evra
Majami već od 529 evra
Rio de Žaneiroveć od 599 evra
Panama Siti već od 619 evra

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je:

„Godinama unazad Air FranceOH LALA DEALSpromocije povezuju Beograd sa celim svetom i mnogi naši putnici već znaju da tako mogu da dobiju vrhunski kvalitet po pristojnoj ceni. Za kraj leta želeli smo da nagradimo naše verne putnike, ali i one koji prvi put lete s nama i ponudimo im da upoznaju neke od najprestižnijih svetskih destinacija. Njujork je već odavno kulturni i poslovni epicentar sveta, Majami je centar sunčane Floride, Rio de Žaneiro je Meka svih putoholičara, a Panama Siti je jedinstven po tome što dodiruje dva okeana. Oh LaLa deals promocija ima dugačak period putovanja, i karte se mogu iskoristiti sve do kraja juna 2019. godine, što našim putnicima daje mogućnost da uštede planirajući svoje putovanje na vreme. Na primer, ako neko želi na Karneval u Riju, karte bi trebalo da kupi već sada.“

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?