LookerWeekly.com magazin

„HOTEL TRANSILVANIJA 3“ PREMIJERNO OVE SUBOTE

Ove subote, 28. julaodržaće se premijera nastavka popularne avanture„Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“, u bioskopu Cineplexx Delta Cityu terminu od 16:30 časova. Specijalni gosti na premijeri su Drakulina ćerka Mejvis i zet Džonatan, koji će prošetati crvenim tepihom i družiti se sa publikom! U svoj veoma popunjen raspored, nakon posete Kragujevcu i Nišu, uspeli su da uglave i obilazak Beograda i druženje sa njihovim obožavaocima.

U petak, Mejvis i Džonatan će biti u bioskopu Cineplexx i tržnom centru UŠĆE Shopping Center od 14 do 18 časova, dok će u subotu pogledati premijerno film u bioskopu Cineplexx Delta City i biti raspoloženi za druženje od 13 do 18 časova.

Premijeru će uveličati i glumci, koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, među kojima su: Dragan Mićanović, Iva Stefanović, Aleksandar Radojičić, Stribor Čoli, Predrag Ejdus, Nebojša Milovanović, Nataša Marković, Slobodan Tešić, Jelena Petrović, Marko Marković,  Dragan Vujić – Vujke, Tamara Aleksić, Srđan Timarov, kao iMilan Živadinović – Billy, Tomaš Sarić, Dušan Svilar, Goca Tržan, Ruža Rupić, Lena Kovačević,  Тijana Dapčevići mnogi drugi.

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata opčinio decu i njihove roditelje širom sveta, dolazi pod nazivom„Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“i to zabavniji nego svi njegovi prethodnici. Film stiže u bioskope Cineplexx 2. avgusta, a vesela povorka omiljenih junaka ove animirane avanture dolazi u Beograd, kako bi prisustvovala premijeri filma i obradovala posetioce bioskopa!

Najpoznatija čudovišta na svetu  potrudiće se da ovo leto ulepšaju svim mališanima.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

nineteen − 12 =

Pratite nas