LookerWeekly.com magazin

MALA GOSPOĐICA DULITL ZA CELU PORODICU
 Nakon fenomenalnih uspeha nezavisnih animiranih filmova filma “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” i “Tajne avanture mačaka” distributerska kuća 2i Film Srbija u bioskope donosi čarobnu avanturu za celu porodicu “Mala gospođica Dulitl”, o darovitoj drugarici životinja. Film prati avanture glavne junakinje Lili, devojčice koje ima neverovatan dar da priča sa svim životinjama, koji je često dovodi u nevolje. Premijera je zakazana za 16. februar u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, a redovna distribucija kreće 21. februara. 

Niko osim roditelja ne zna za Lilin nesvakidašnji talenat pomoću kog razgovara sa svim životinjama, a koji joj stvara nevolje i zbog kog je njena porodica  primorana da se ponovo seli. Lili je obećala da će u novom domu čuvati ovu tajnu za sebe, što će joj poći za rukom sve dok ne shvati da je zao lopov životinja oteo Ronija, bebu slona iz lokalnog zološkog vrta. Zajedno s novim prijateljem Džesom, Lili se sprema da spase Ronija i druge životnje. I tada avantura počinje!

Sjajna ekipa glumaca i pevača pozajmila je glasove junacima filma. Glavnoj junakinji Lili glas pozajmljuje Irina Arsenijević, koja je u televizijskoj muzičkoj emisiji za decu i mlade sve oduševila svojim glasovnim sposobnostima. U ostalim ulogama joj se pridružuju glumci Stefan Buzurović, Tamara Aleksić, Danijela Vranješ, Dubravko Jovanović, Dunja Jeličić i mnogi drugi!

 Nestrpljivu publiku očekuje nezaboravna premijera, na kojoj će se okupiti razni kreativci i edukatori, kao i ljubitelji životinja uz pregršt poklona partnera premijere! Premijera ovog porodičnog filma biće održana 16. februara u bioskopu Cineplexx 4D Delta City u kome će pre svečane projekcije od 15h biti održani FENOMENalni interaktivni naučni eksperimenti. Iz Beo Zoo vrtaza ovu priliku stižu stručni veterinari koji će mališane upoznati sa specijalnom vrstom životinje i pokloniti obilazak Zoo vrta za čitave porodice. Likovnu radionicu pripremili su poznati domaći brend“Ivica i Majica”, a najbolji učesnici njihove likovne radionice osvojiće zanimljive nagrade. Zahvajujući organizaciji Le Petitna samoj premijeri porodice će moći da udome svog novog ljubimca, od Farmine će naučiti o ishrani životinja i dobiti hranu za svoje nove ljubimce,tim Orkice će ih kroz strip naučiti kako da isto kao i gospodjica Dulitl razumeju životinje kroz govor njihovog tela. Tim iz prostora za edukaciju “Oblak”naučiće ih kako se životinje iz filma izgovaraju na engleskom i nemačkom jeziku. Očekuje nas i Zlatiborčevtočak sreće, kao i njihov dečji ketering koji će zasladiti Home Made Company. 

Nakon filma publići će se pokloniti ekipa filma, i glavni glumci koji će potpisivati postere iz filma koje poklanja 2i Film.

Atmosfera sa premijere filma “Tajne avanture mačaka” u distribuciji 2i Film Srbija. 

Film “Mala gospodjica Dulitl” je u bioskopima od 21. februara u distribuciji 2i Film. 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

2 × two =

Pratite nas