LookerWeekly.com magazin

ZAPLOVITE U SVET MAŠTE 10. MARTA U BIOSKOPIMA CINEPLEXX ŠIROM SRBIJE


„Kako da dresirate svog zmaja 3“ na Porodičnom danu uz poklone za najmlađe

Krenite na putovanje kroz skrivene svetove i budite deo avanture veće od samog života na Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx u nedelju 10. marta od 12 do 17 časova!Uživajte u specijalnom programu za mališane, inspirisanom neodoljivim glavnim junacima epske avanture„Kako da dresirate svog zmaja 3“, koja ostavlja bez daha! Karte su u prodajina blagajnama bioskopa!

Uz svaku kupljenu ulaznicuočekuje vaspoklon magazin za decu „Mali Politikin zabavnik”,  „Neven“ ili  „Mali Neven“, a tu su iDVD crtaći „Pepa prase”* za mališane. Zabavite se uz kreativne radionicei uplovite u svet zabave i mašte.

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena!  Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

U sinhronizaciji ovog animiranog spektakla, učestvovali su:Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić i Željko Maksimović.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni!  Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, Niš, Kragujevac i Cineplexx Promenada.

* Količine poklona su ograničene                                           

** Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l .

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas