LookerWeekly.com magazin

Zavirite u novu sezonu serije Ubice mog oca!

Da li je Jelena preživela? Da li je Natalija ubila svoju ćerku? Šta kriju fascikle Olje Jakovljević? Ko je ubio Mileta i da li je možda Marjanović Aleksandrov pravi otac? I gde je misteriozno nestao…

Spremite se za novu sezonu omiljene serije koja donosi brojna uzbuđenja i obrte, kao i događaj koji će Aleksandru iz korena promeniti život. Stižu i glumačka pojačanja – Anica Dobra, Andrija Milošević, Miša Janketić, Tihomir Arsić, Miša Dragičević, Denis Murić, Rale Milenković, Sergej Trifunović i drugi, dok će novu pesmu serije koju je pisala Aleksandra Kovač pevati Šaban Šaulić.

Otkrijte šta vas još očekuje u seriji koja je prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji, od 18. decembra na TOP kanalu od 20h!

Prvi put našu domaću seriju premijerno može da gleda Srbija, Bosna, Makedonija, Crna Gora, kao i cela naša dijaspora, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, IKOM-u i NetTV Plus-u već u osnovnom paketu. Svaka epizoda biće dostupna već dan nakon premijernog prikazivanja na TOP kanalu, potpuno besplatno u Video klubu u okviru D3, D3i i EON-a.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.