fbpx
LookerWeekly.com magazin

Cimer u Studentskom gradu

palic-ff2020-728x90-LookerWeekly-magazin

Renomirani umetnik Aleksandar Jestrović Jamesdin će, u periodu od 1. novembra do 31. decembra 2014, boraviti u Studentskom gradu u okviru projekta umetničke rezidencije Cimer.

Umetnik će se naći u ulozi cimera, živeće u studentskoj sobi zajedno sa drugim studentima, hraniće se u menzi, družiti se i uključivati u svakodnevne aktivnosti života u Studentskom gradu.

Umetnički radovi proizašli iz ovog iskustva biće predstavljeni na izložbi u Domu kulture Studentski u decembru.

U toku trajanja rezidencije biće organizovan prateći program.

Gost-umetnik umetničke rezidencije Cimer, Aleksandar Jestrović ili Jamesdin, je diplomirani slikar iz Beograda, sa trenutnim prebivalištem u Berlinu gde je na usavršavanju u okviru postdiplomskih studija Art in Context na UDK Univerzitetu. Dobitnik je više nagrada za svoj umetnički rad. Izlagao je na brojnim domaćim i inostranim izložbama.

Projekat Umetničke rezidencije Cimer se realizuje u okviru likovnog programa Doma kulture Studentski grad i realizuje se u saradnji sa Studentskim centrom, a podržan je od strane Ministartsva kulture i informisanja Republike Srbije.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.