LookerWeekly.com magazin

Knjiga Drugo more (poklon knjiga)

Deseta poklon knjiga “Velike rođendanske poklon akcije LookerWeekly.com i Arhipelaga” za četvrtak, 19. septembar je Drugo more – autor Klaudio Magris. Da biste učestvovali i imali šansu da dobijete na poklon knjigu dana, potrebno je da ispod ovog teksta ostavite najlepši komentar na temu “Razlozi za čitanje”, danas od 9 do 19h. Autor najlepšeg komentara na poklon dobija knjigu dana – Drugo more!

[synved_success]Kako bi vaš komenatar bio validan, obavezno je da navedete vaše puno ime i prezime, kao i vašu e-mail adresu u za to predviđena polja komentara.[/synved_success]

O pravilima poklon akcije, koja traje od 10. do 25. aprila, možete detaljnije da pročitate OVDE.

Drugo more je kratak roman velikog tršćanskog i mediteranog pisca Klaudija Magrisa.

Priča o istorijskim slojevima Mediterana, o ljudima, kulturama i tradicijama koje su nastajale i traju na njegovim obalama.

Priča i erudicija, otmenost pripovedanja i dubina uvida, neočekivani susreti i čari mora koje otkriva možda najbolji moderni poznavalac Mediterana.

Jedan Mediteranac na obalama svog mora čezne za jednim sasvim drugačijim morem verujući da će tamo promeniti sopstvenu sudbinu.

Roman 104 strane; Format: 14×21 cm; Tvrdi povez; ISBN: 978-86-86933-92-8

Prevod sa italijanskog: Snežana Milinković

Cena: 690 dinara

 *Knjigu na poklon dobila je Dijana Rodić.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

6 komentara

  • Najviše volim kada ispred sebe imam kulu od knjiga koje želim da pročitam 🙂 To je za mene najbolji razlog za čitanje. Izazov!

  • Lako je naci ono sto trazis ali je pitanje da li smo zavredneli posedovanje toga sto nam treba i kako cemo zadrzati isto kada ga pronadjemo.Citanjem vec posedujemo sve ono sto nam realnost uskracuje.

  • Ponekad pomislim da me samo planine čuju kada zaplačem i da samo vetrovi razumeju moju tišinu. Ali su zapravo knjige te sa kojima delim ono sto srce samo ne ume da kaze i objasni,pa dok listam stranice vreme od mene odmice .Onda se drugi svetovi otvore i pruzaju utociste ovom beguncu medju svojim zatvorenim koricama.

Pratite nas