LookerWeekly.com magazin

Knjiga Evakuator (poklon akcija)

Prva poklon knjiga “Velike rođendanske poklon akcije LookerWeekly.com i Arhipelaga” za utorak, 10. septembar je Evakuator – autor Dmitrij Bikov. Da biste učestvovali i imali šansu da dobijete na poklon knjigu dana, potrebno je da ispod ovog teksta ostavite najlepši komentar na temu “Razlozi za čitanje”, danas od 9 do 19h. Autor najlepšeg komentara na poklon dobija knjigu dana – Evakuator!

[synved_success]Kako bi vaš komenatar bio validan, obavezno je da navedete vaše puno ime i prezime, kao i vašu e-mail adresu u za to predviđena polja komentara.[/synved_success]

O pravilima poklon akcije, koja traje od 10. do 25. aprila, možete detaljnije da pročitate OVDE.


Knjiga Evakuator
je dinamično pripovedanje o novim iskustvima i izazovima savremenog ruskog društva u romanu jednog od vodećih savremenih ruskih pisaca.

Evakuator na majstorski način prikazuje tranzicione drame i napetosti savremenog ruskog društva.

Bikov predstavlja Moskvu kao uzbudljiv moderni grad sa hiljadu lica razapet između slojeva istorije i aktuelne tranzicije.

U svetu ovog romana pokazuje se poznati svet sjajnih i glamuroznih časopisa, blistavih hipermarketa kao hramova potrošačke civilitacije i poslovnih mladih ljudi koji pokušavaju da osmisle svoj svet. Taj svet najpre povremeno, a potom sve učestalije potresaju teroristički napadi.


Roman 304 strane; Format: 14×21 cm, tvrdi povez; ISBN: 978-86-523-0026-6

Prevod sa ruskog: Ljubinka Milinčić

Cena: 960 dinara

*Knjigu dana na poklon je dobila Sanja Savić.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

6 komentara