LookerWeekly.com magazin

Knjiga Pola ikone (poklon akcija)

Šesta poklon knjiga “Velike rođendanske poklon akcije LookerWeekly.com i Arhipelaga” za nedelju, 15. septembar je Pola ikone – autor Ratko Dangubić. Da biste učestvovali i imali šansu da dobijete na poklon knjigu dana, potrebno je da ispod ovog teksta ostavite najlepši komentar na temu “Razlozi za čitanje”, danas od 9 do 19h. Autor najlepšeg komentara na poklon dobija knjigu dana – Pola ikone!

[synved_success]Kako bi vaš komenatar bio validan, obavezno je da navedete vaše puno ime i prezime, kao i vašu e-mail adresu u za to predviđena polja komentara.[/synved_success]

O pravilima poklon akcije, koja traje od 10. do 25. aprila, možete detaljnije da pročitate OVDE.

Knjigu Pola ikone čine priče poznatog savremenog romansijera i pripovedača. Ostvarene u jeziku, sigurne u postupku, uzbudljive u detaljima.

Pripovedanje kao magijska rekonstrukcija svakodnevice, kao i sećanja na javne i privatne događaje.

U pričama Ratka Dangubića prepoznaje se svet koji pokušava da osmisli vlastiti život. Neki od junaka vraćaju se u svet svog detinjstva, neki u mesto svog porekla, neki prebiraju po porodičnim istorijama, neki u skrajnutim hronikama otkrivaju suštinske istine svoga vremena.

Hercegovina, Beograd, Voljvodina, Perast i Beč – samo su neki od prostora u kojima se odvijaju ove melanholične, otkrivajuće i promišljene priče.

Priče 160 strana; Format: 14×21 cm, tvrdi povez; ISBN: 978-86-86933-38-6

Cena: 720 dinara

*Knjigu na poklon dobio je Radoslav Radulović.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

4 komentara

Pratite nas