fbpx
LookerWeekly.com magazin

Peti roman Roberta Galbrajta o detektivu Kormoranu Strajku

Little, Brovn objavljuje peti roman Roberta Galbrajta o detektivu Kormoranu Strajku na jesen 2020. godine, najavio izdavač Evro Book.

Sfera, ogranak Little, Brown Book Group UK, ove godine će objaviti novi bestseler iz serijala krimi romana Roberta Galbrajta o Kormoranu Strajku i Robin Elakot.

Planirano je da peta knjiga, TROUBLED BLOOD (UZAVRELA KRV), izađe iz štampe 29. septembra 2020. u tvrdom povezu. Takođe, biće dostupna u elektronskom (kao e-knjiga) i audio-izdanju.

UZAVRELA KRV je nastavak bestselera SMRTONOSNO BELA (2018), do sada najprodavanijeg romana iz ovog serijala, koji hvale kao „briljantnu krimi priču” (The Sunday Times), „opsesivno iskustvo čitanja” (Observer) i „najbolji roman o Strajku do sada” (Sunday Mirror).

Audio-izdanje romana SMRTONOSNO BELA Roberta Galbrajta, najbrže je prodavani roman u formi audio-knjige Hachette Audio; ušao je u uži izbor za audio-knjigu godine na dodeli nagrada British Book Avards 2019; osvojio je Nagradu Audible Sounds of Crime na Crime festu 2019.

Romani o Kormoranu Strajku Roberta Galbrajta, predstavljaju deo klasično-modernog uzorka literarnog izražavanja sa bogatim zapletom, odličnom karakterizacijom likova i mnoštvom zanimljivih detalja. Prva četiri romana: „Zov kukavice” (2013), „Svilena buba” (2014), „Uspon zla” (2015) i „Smrtonosno bela” (2018), nalaze se na domaćim i međunarodnim listama najprodavanijih knjiga. Ovi romani doživeli su neverovatnu popularnost, te ne treba da iznenadi što su pretočena u televizijsku seriju (BBC) u produkciji kuće Bronte Film i Television.

Robert Galbrajt je pseudonim Dž. K. Rouling, autorke čuvenog serijala o najpoznatijem dečaku-čarobnjaku Hariju Poteru i hit-knjige „Upražnjeno mesto”.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.