LookerWeekly.com magazin

Prvi drugi dolazak (poklon knjiga)

Dvanaesta poklon knjiga “Velike rođendanske poklon akcije LookerWeekly.com i Arhipelaga” za subotu, 21. septembar je Prvi drugi dolazak – autor Aleksej Slapovski. Da biste učestvovali i imali šansu da dobijete na poklon knjigu dana, potrebno je da ispod ovog teksta ostavite najlepši komentar na temu “Razlozi za čitanje”, danas od 9 do 19h. Autor najlepšeg komentara na poklon dobija knjigu dana – Prvi drugi dolazak!

[synved_success]Kako bi vaš komenatar bio validan, obavezno je da navedete vaše puno ime i prezime, kao i vašu e-mail adresu u za to predviđena polja komentara.[/synved_success]

O pravilima poklon akcije, koja traje od 10. do 25. aprila, možete detaljnije da pročitate OVDE.

Prvi drugi dolazak je nesvakidašnji vatromet pripovedne igre, duhovito i uzbudljivo pripovedanje o pojavi Hrista u jednom malom gradu u unutrašnjosti savremene Rusije.

Hronika malih ljudi kojima se dogodilo čudo i koji se nisu baš najbolje snašli u ulozi spasavanih i spasilaca.

Tema romana Slapovskog nadovezuje se na pitanje Dostojevskog o tome šta bismo učinili Hristu da se pojavi danas među nama.

Jedan od najboljih ruskih romana u poslednjoj deceniji.

Roman 244 strane; Format: 14×21 cm; Tvrdi povez; ISBN: 978-86-86933-63-8

Prevod s ruskog: Natalija Nenezić; Pogovor: Vladislava Gordić Petković

Cena: 870 dinara

*Knjigu na poklon dobila je Ana Aškrabić Rešćanski.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

2 komentara

Pratite nas