LookerWeekly.com magazin

Sajamska promocija izdavačke delatnosti u Pančevu

U ponedeljak, 16. oktobar od 10 do 12 sati, u Regionalnom centru za talente „Mihajlo Pupin“ (ul. Dimitrija Tucovića 2, Pančevo) biće predstavljena izdavačka delatnost ustanova kulture i drugih izlagača na Gradskom štandu Pančeva na Međunarodnom beogradskom Sajmu knjiga.

Zajednička promocija se pokazala izuzetno značajnom za afirmaciju izdavačke delatnosti sajamskih suizlagača i bolji uvid u izdavačku produkciju u našem gradu. Pokazalo se i da je bolje ovakav razgovor organizovati u samom gradu, a na Sajmu predstaviti izabrana izdanja.

Skup će biti otvoren za zainteresovanu stručnu i širu javnost i novinare tako da nećemo organizovati posebnu sajamsku konferenciju za štampu.

U razgovoru će učestvovati: Dejan Bosnić, Goran Trailović (Gradska biblioteka Pančevo), Jasmina Topić, Vasa Pavković (Udruženje književnika i književnih prevodilaca Pančeva), Dunja Antonov Rotar (Istorijski arhiv Pančeva), dr Dragoljub Cucić (Regionalni centar za talente „Mihajlo Pupin“, Pančevo), Marija Samardžić (Kulturni centar Pančeva), Jasmina Vujović (Zavod za zaštitu spomenika kulture u Pančevu), Damir Prašnikar (Narodni muzej Pančevo), Slobodan Dodić, Nemanja Blagojević (Dom omladine Pančevo), Valentin Mik (Evroregionalni centar za razvoj društva u multietničkim sredinama „In medias res“, Pančevo), Žaklina Mijalković (Dom kulture „25. maj“ Dolovo) i Nemanja Rotar gradski većnik zadužen za kulturu i omladinu.

Zajednički nastup ustanova kulture i drugih izlagača na Gradskom štandu Pančeva na Međunarodnom beogradskom Sajmu knjiga podržava Grad Pančevo od 2011. godine.

Regionalni centar za talente se nalazi u Svetosavskom domu u ul. Dimitrija Tucovića br. 2 (ulaz pored knjižare “Hol”, stepenicama na sprat).

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?