LookerWeekly.com magazin

Baletango – jedinstven dečiji plesni program

Sa ciljem podržavanja dečijeg stvaralaštva Baletango – jedinstven dečiji plesni program, u saradnji sa Teatarom 78, baletskim studijima „Baletino“, “Maga Magazinović” iz Beograda, balerinicama Drine Pešić, Međunarodnim centrom za muziku “Eva Music”, sa najvećom školom argentinskog tanga u rergionu i Evropi, “Tango Natural”, kao i sa specijalnim gostima, organizuje svečanu Novogodišnju priredbu, 20. decembra 2017. godine, s početkom u 19 časova.

Kako organizatori najavljuju, publika će biti u prilici da prisustvujete bogatom umetničkom događaju, i da uživa u različitim plesnim, muzičkim i kreativnim nastupima. Učesnici se vredno pripremijau za događaj, a publici obećavaju sjajan provod, divno druženje pre svega, premijerne nastupe, pregršt iznenađenja, i pažljivo odabran muzički program koji će probuditi najnežnije emocije i sasvim sigurno zadovoljiti svačija čula.

Novogodišnja priredba je namenjena svima, i deci i odraslima, i zato verujte nam na reč-to će biti događaj za pamćenje!

Karte po ceni od 300 dinara možete rezervisati putem broja telefona: 069/784-274 ili putem imejl adrese: baletango@gmail.com
“DETE JE UKRAS SVETA, TANGA I BALETA”

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?