LookerWeekly.com magazin

Dinamika mjuzik pred punom dvoranom SKC-a

Električni gudački kvartet ”Dinamika mjuzik” održao je koncert u četvrtak, 9. marta pred punom dvoranom SKC-a. Publika je uživala u modernim aranžmanima baroknih, klasičnih i romantičnih kompozitora, kao i u etno, pop i rok hitovima obrađenim na akademski način. Uživali smo u sjajnom izvođenju akademskih muzičara „Dinamike“, Katarine Ranić Čavić, Bogdana Čavića, Milovana Jovanovića i Vladimira Uratarevića.

Niko nije mogao da ostane ravnodušan. Aplauzi u ritmu i pokreti u ramenima potvrdili su savršenu celinu sačinjenu od različitih muzičkih stilova.

Sanja Rešćanski

Sanja Rešćanski, diplomirani novinar, radi i kao instruktor u plesnoj školi. Baveći se ljudskim telom i emocijom kroz igru, čovekova slabost joj nije strana. Upravo zbog strahova ljudi koje poznaje i sa kojima radi, njihovih nedoumica, donošenja pogrešnih odluka i velikih patnji, posvetila se istraživanju svega onoga što je okružuje i što je ponekad gleda pravo u oči, a to su strahovi, velike ljudske želje, snovi i glad za ljubavlju... Piše za rubriku stvaran svet.

Imate komentar?

Pratite nas