LookerWeekly.com magazin

Izuzetno interesovanje za The Killers

Uzbuđenje koji je izazvala vest da u Srbiju dolazi jedan od najvećih bendova našeg vremena The Killers, pokazalo se odmah na početku prodaje ulaznica! Najveće interesovanje fanova dolazi izvan granica Srbije, pa su svoje karte putem online prodaje prvi očekivano zgrabili Britanci kojima je jedini koncert Kilersa ove godine, onaj na Hajd parku, već ceo rasprodat i na crnom tržištu košta i do 700 evra, što je više čak i kad se na cenu novosadskog koncerta doda avionska karta i smeštaj! Za njima odmah slede fanovi iz regiona, najviše iz Hrvatske, Makedonije i Bugarske, a svoje kreditne kartice koristili su i fanovi u Austriji, Nemačkoj, Mađarskoj i Rusiji!

Posle svega par sati prodaje otišlo je čak 7.000 ulaznica, što je gotovo trećina ulaznica za novi Get EXITed spektakl, koji će se održati 5. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, na popularno nazvanom “nultom danu” ovogodišnjeg Exita! Na prošlom specijalnom Get EXITed događaju, Robi Vilijams je pre dve godine priredio pravi spektakl pred više od 33.000 ljudi na Ušću, a sudeći po ovom startu prodaje za Kilerse, prostor ispred glavne bine na tvrđavi neće biti dovoljan da primi sve zainteresovane! Već su rasprodati i prvi kontigenti, pa tako više nema u prodaji Get EXITed dodataka po prvoj ceni od 999 dinara, i njihova nova promotivna cena sada je 1.490 dinara, što je i dalje ušteda od čak 50% u odnosu na njihovu finalnu cenu! Specijalni Get EXITed dodatak, povlašćena je ulaznica za fanove Exita i važi samo u paru uz kupljenom EXIT ulaznicom, a omogućuje ulaz u parter zonu. Još uvek se mogu pronaći po prvim i najpovoljnijim poklon cenama ulaznice za parter od samo 2.990 dinara sa popustom od 50%, te ulaznice za Fan Pit po ceni od 4.990 uz uštedu od 40%. Dostupne su i ulaznice za VIP platformu, identičnu kao za EXIT, po ceni od 12.000. Ulaznice se prodaju putem prodajne mreže i sajta Gigstix.com, te u svim većim gradovima u knjižarama Vulkan.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Unesite tacan odgovor * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.