LookerWeekly.com magazin

PEVAČ GRUPE SCORPIONS PORUČIO FANOVIMA U SRBIJI: “MNOGO MI JE ŽAO”

Koncert grupe SCORPIONS, koji je trebao da se održi u četvrtak, 7. decembra u Štark Areni, odložen je do daljnjeg, prema informaciji dobijenoj od Live Nation-a. Takođe su odloženi i njihovi koncerti u Ostravi i Ljubljani.

Klaus Meine, pevač legendarne hard rok grupe, se putem zvanične facebook stranice benda obratio svojim fanovima:

“Dragi fanovi u Ostravi, Ljubljani i Beogradu, ponekad je tanka linija između trijumfa i tragedije  kada pevate u hladnoj zimskoj sezoni … Žao mi je za sve one koji su planirali da “praše” zajedno sa nama, ali želim da vam pružim najbolji mogući nastup i ispostavilo se da ovoga puta nisam to bio u mogućnosti … mnogo mi je žao … koncerti su odloženi i obavestićemo vas o novim datumima uskoro… Rock on…Klaus”.

Kupljene ulaznice su validne za novi datum održavanja koncerta, koji će uskoro biti objavljen. Svi fanovi koji budu želeli da im se izvrši povraćaj novca, mogu to da urade na svim prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?