LookerWeekly.com magazin

Engleski folk rock bend This Is The Kit objavio spot za pesmu “Hotter Colder”

Engleski folk rock bend This Is The Kit objavio je svoj novi album „Moonshine Freeze“ za izdavačku kuću Rough Trade Records, a istovremeno i spot za pesmu “Hotter Colder”.

Producent novog albuma je John Parish (PJ Harvey, M Ward, Perfume Genius), dok se na šest pesama kako gost javlja i Aaron Dessner, gitarista benda The National. Spot za pesmu je režirao James Hankins i tom prilikom je izjavio sledeće: “Kate je želela da video uključuje vodu i da atmosfera bude poprilično mračna. Ideja je bila da na nekom jezeru snimimo scene plivanja, ali je, kao što to uvek biva, počela kiša i promenila inicijalni plan, što smo mi nekako i prihvatili.”

This Is The Kit je muzički projekat predvođen od strane Kate Stables koja živi na relaciji Pariz-Bristol, dok ostatak benda čine session muzičari koji žive na sličnim relacijama. Prethodna izdanja ovog benda podržali su i Guy Garvey, The National i Sharon Van Etten.

Album “Moonshine Freeze” možete preslušati na Deezeru. 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Unesite tacan odgovor * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Miss Stills Photography: