LookerWeekly.com magazin

Pevač benda Radiohead zaglavljen u liftu

Legendarni britanski alternativni rock bend Radiohead ekranizovao je još jednu pesmu sa svog aktuelnog reizdanja klasika iz 1997. godine „OK Computer“.

Glavni akter videa za pesmu „Lift“ je sam frontmen benda Radiohead, Thom Yorke, koji je, kako i naslov pesme sugeriše, sve vreme u liftu dok se njegovi „saputnici“ neprestano smenjuju. Kadrovi spota su statični, kao i izraz na pevačevom licu, dok su kretanja unutar kadrova dinamična stvarajući sliku čoveka otuđenog od ostatka sveta.

Pesma „Lift“ je deo reizdanja kultnog albuma „OK Computer“ ali je zapravo jedna od pesama koje su ove godine objavljene po prvi put iako su bile snimljene kad i ostatak materijala za pomenuti album. Ostale dve nove pesme „I Promise“ i „Man Of War“ su još ranije dobile svoje spotove koje možete pogledati na Youtube kanalu benda. Album „OKNOTOK“, kako je ovo reizdanje naslovljeno možete u celosti preslušati na sledećem linku.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Unesite tacan odgovor * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Miss Stills Photography: