LookerWeekly.com magazin

57. Međunarodni sajam nameštaja

Na Beogradskom sajmu već sledeće nedelje očekuje nas još jedan vanserijski događaj, najznačajnija regionalna i evropska manifestacija u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrijei pratećih granau Jugoistočnoj Evropi. Od 6. do 10. novembra 2019. godine u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4  održaće se 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije,  dok će se od 6. do 9. novembra u hali 5 paralelno odvijati 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije.

 Šestodnevni renomirani događaj koji okupiće poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja, ali i mlade dizajnere koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu.

U novom izdanju sajam ostaje dosledan konceptu kreiranja prepoznatljivog vizuelnog i tržišnog identiteta Srbije i regiona, a internacionalni karakter potvrđuje učestvovanjem velikog broja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope.

Značajan broj prestižnih kompanija koje će izlagati ove godineuz program vrhunskog kvaliteta, jasna biznis orijentacija sajma, bogati prirodni resursi i potencijali Srbije u oblasti drvne industrije,Beogradski sajam nameštaja etabliraju na mapi bitnih evropskih dešavanja.

Za posetioce i najširu publiku, Sajam nameštaja je prilika da vide najbolja i najsavremenija rešenja u oblasti dizajna, inovativnih tehnologija i industrije nameštaja.

Radno vreme Sajma nameštaja:
UTO – SRE, 5 – 6. novembar:10:00 – 19:00
ČET – NED, 7 – 10. novembar: 10:00 – 20:00

Radno vreme Sajma mašina:
UTO – SUB, 5 – 9. novembar: 10:00 – 19:00

Ulaznice: cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a za grupne posete 300 dinara.

Parking: 150 dinara po satu.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

BJF19 LookerWeekly.com baner

Imate komentar?

Pratite nas

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.