fbpx
LookerWeekly.com magazin

Bitef premijera: IZGUBLJENI PEJZAŽI

Da li smo mi poslednja generacija homo sapiensa?

Premijera plesne predstave Izgubljeni pejzaži, u režiji Dunje Jocić, koja je i koreograf ovog izvođenja, biće održana večeras 16. oktobra od 20h u Bitef teatru.Reprize su 17. i 18. oktobar, takođe u 20h.

Čovečanstvo oduvek pokušava da zagospodari životom i uspori ili sasvim eliminiše smrt. U ovom trenutku razvoja čini nam se da smo na domak tog cilja. Šta nosi budućnost za one koji je dočekaju?

Da li smo time učinili da ovaj oblik postojanja čoveka (kome smo svedoci) bude samo jedna karika, stepenica ka Natčoveku? Ka čoveku-mašini koji nema vremenska i biološka ograničenja kao mi sada? Ovo su neka od pitanja kojea nam ovom predstavom postavlja njen autor.

Dramaturg je Nikola Zavišić, dok su izvođači: Ana Ignjatović-Zagorac, Miloš Isailović, Marija Bergam, Branko Cvejić, Tamara Pjević, Branko Mitrović, Jakša Filipovac, Nikola Živković, Milica Bajčetić, Mila Lukić (dete) i Dušan Bajčetić (alternacija).

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.