fbpx
LookerWeekly.com magazin

#BudiDedaMraz Coca-Cola Mašina dobrih dela širi magiju dobrote

Coca-Cola X NY District na Topličinom vencu će sve do 8. januara 2020. godine biti mesto dobre zabave i interesantnog programa ali i centar iz koga će se širiti novogodišnja čarolija i magija dobrote, zahvaljujući #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašini dobrih dela.

Ovu jedinstvenu mašinu otkrili su i pokrenuli najpoznatiji Deda Mrazovi na motorima, na svečanom otvaranju Coca-Cola X NY Districta. Brojni posetioci imali su priliku da se ’’transformišu’’ u omiljenog deku na planeti i tako pokrenu magiju dobrih dela. Limenka Coca-Cole ubačena u mašinu pokreće proces tranformacije dok mašina svira najlepše novogodišnje pesme, a poznati mirisi zime: cimet, pomorandža, jabuka i četinari, kreiraju pravu zimsku idilu. Na svako 100. pokretanje mašine pojavljuje se i ’’pravi’’ Deda Mraz kako bi čestitao svom pomoćniku.

Osim da zabavi i razonodi, #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašina dobrih dela ima jednu važnu ulogu: da motiviše i podstakne sve da čine dobra dela i najavi ovogodišnji sada već tradicionalni Coca-Cola projekat #BudiDedaMraz.

„#BudiDedaMraz Coca-Cola Mašina dobrih dela na simboličan način najavljuje našu ovogodišnju misiju – a to je podrška domovima za decu i mlade ometene u razvoju. Nakon prošlogodišnje donacije SOS Dečijim selima, ove godine ćemo donirati potreban nameštaj i opremu za pet domova širom Srbije. Sigurni smo da ćete našu zajedničku akciju i ove godine ispratiti, jer svetu je potrebno više Deda Mrazova. Za početak, možemo da nekome uputimo lepu reč, pružimo podršku i budemo oslonac, i verujem da ćemo time uraditi i više nego dovoljno”, rekla je Julija Žigić, kompanija Coca-Cola.

Za sve one koji nisu u prilici da #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašinu dobrih dela pokrenu uživo, to će biti još jednostavnije tokom Dana dobrih dela, od podneva 30. do podneva 31. decembra kada će mašina moći da se pokrene – online! U tom periodu, na YouTube kanalu RefreshTube, gledaoci će svojim komentarom ili učestvovanjem u kvizu moći da pokrenu mašinu i postanu Deda Mraz. Naravno, biće tu još mnogo aktivnosti i saveta zahvaljujući kojima ćete moći da postanete najpoznatiji deka na planeti.

Za bilo koje dobro delo da se odlučite, biti Deda Mraz nekome ko vam znači, je nešto najlepše. Coca-Cola je tradicinalno tu, ne samo da uveliča radosne trenutke, već i da inspiriše i pokrene magiju dobrote i davanja.

Izvor: PR

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.