fbpx
LookerWeekly.com magazin

Déjà vu ≠ Jamais vu

palic-ff2020-728x90-LookerWeekly-magazin

Tradicionalna izložba najboljih radova studenata Visoke škole likovnih i primenjenih umetnosti se i ove godine održava u Srećnoj galeriji SKC-a

U poslednjoj deceniji svog postojanja VŠLPU je iz korena promenila pristup umetničkom obrazovanju i produkciji. Izložba radova studenata VŠLPU – Déjà vu  Jamais vu, ne predstavlja samo presek trenutne produkcije, već kako i sam naziv izložbe nagoveštava, nove i do sada neviđene pravce razvoja kurikuluma VŠLPU.

Ukrštajući najsavremenija dostignuća iz oblasti dizajna, audiovizuelnih umetnosti, računarske grafike i multimedija VŠLPU se pozicionira kao kreativni deo IT sektora (ICT) i lider visokoškolskog obrazovanja kadrova za tzv. Kreativne industrije.

Izložba se može posetiti od 29.05. do 12.06.2020. u Srećnoj galeriji SKC-a svakog radnog dana od 11 do 18 časova i subotom od 11 do 15 časova. U galeriji je dozvoljeno prisustvo najviše pet osoba istovremeno, uz mere predostrožnosti i lične zaštite (maska i rukavice).

Izložbu je moguće pogledati i na linku:

VŠLPU postaje deo novoformirane Akademije poslovnih i umetničkih strukovnih studija, gde svoj rad nastavlja kao Odsek za umetnost i dizajn ove ustanove.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.