fbpx
LookerWeekly.com magazin

Fotograf Dušan Petrović: Od korone se oporavljam uz „jaku“ hranu

Popularni fotograf i influenser Dušan Petrović u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji otkrio je da je tokom boravka u bolnici usled bolesti COVID-19 izgubio šest kilograma, ali da ih je brzinom munje po povratku kući – nadoknadio. Zanimljivo je to da je tokom šest meseci bio na striktnom veganskom režimu ishrane ali da sada i te kako uživa u „jakoj“ srpskoj hrani i da mu to veoma prija. 

Smršao sam šest kilograma ali sam za svega nekoliko dana vratio pet – rekao je s osmehom Dušan koji se sada nalazi u kućnoj izolaciji. – Oporavljam se polako, dešava mi se da u toku dana osetim poteškoće s disanjem, ali doktorka s kojom sam stalno na vezi mi je rekla da je to potpuno normalno. Ja nisam od onih ljudi koji mogu dugo da leže ili da sede tako da nadgledam radnike koji se trenutno bave uređenjem dvorišta. 

Kako je rekao poznati fotograf, verovatno je da se iscrpeo napornim radom, jer je poznat kao radoholik i priznao je da se tokom mera koje su bile na snazi u martu i aprilu strogo pridržavao svih preporuka, ali da se nakon vraćanja u normalu malo opustio i da je izlazio. 

Kada sam saznao da sam dobio virus, zabrinuo sam se za svoje prijatelje s kojima sam se video neposredno pre nego što mi je postalo loše. To se desilo bukvalno odjednom. Došao sam kući da pomažem majstorima, uveče sam otišao na piće i onda mi je iznenada tokom noći pozlilo – dobio sam temperaturu,

rekao je Dušan za K1 televiziju. 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.