fbpx
LookerWeekly.com magazin

Fotografije Mihaila od Jugoslavije

Izložba fotografija pod nazivom „Vizije“, Mihaila od Jugoslavije, otvorena je u Italijanskom institutu za kulturu u Beogradu (Kneza Miloša 56).

Ulaz je slobodan. Izložba će biti otvorena do 24.12.2019. godine.

Na otvaranju je govorio ambasador Italije u Srbiji, Nj.E. Karlo Lo Kašo, kao i autor, Mihailo od Jugoslavije, unuk poslednjeg regenta Jugoslavije, Princa Pavla, regenta od 1934. do 1941. Njegov deda sa majčine strane bio je Kralj Umberto II, poslednji kralj Italije, prognan 1946. godine.

Mihailo od Jugoslavije dolazi u Beograd odmah posle Sankt Peterburga i izlaganja na VIII Međunarodnom kulturnom forumu. Izlagao je i u Švajcarskoj, Monaku, Luksemburgu, Francuskoj, Južnoj Koreji itd.

Ova izložba je kombinacija fotografija snimljenih u raznim zemljama među kojima je i Srbija a pre svegaBeograd. „Obuzet emocijama dok danju prolazim pored raznih objekata, pokušavam da zabeležim teemocije kako bih mogao da ih podelim sa onima koji gledaju moje fotografije. Ova izložba je plod mnogih časova fotografisanja i spajanja delića kako bi se stvorila finalna slika. Poput slagalice sačinjene od emocija, finalni rezultat stvara viziju onoga što vidim i osećam.”, izjavio je autor, Mihailo od Jugoslavije.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.