fbpx
LookerWeekly.com magazin

GLUMAČKE IZMENE U PREDSTAVI „CIGANI LETE U NEBO“

Nakon decenije i po, mjuzikl “Cigani lete u nebo” dobija novu Radu! Od februara 2020. godine, ovu ulogu u ravnopravnoj podeli igraće glumice Miona Marković i Olivera Bacić.

Premijera ove, sad već kultne predstave, bila je 17. aprila 2004. godine i sve do danas ulogu Rade igrala je Milena Vasić. Zajedno sa kolegom Ivanom Bosiljčićem kao Lojkom Zobarom, i brojnim ansamblom, bila je “krivac” što je ova predstava već 16 godina najposećenija i od strane publike najvoljenija predstava čije se ulaznice rasprodaju u rekordnom roku – kako na matičnoj sceni, tako i na brojnim gostovanjima u zemlji i inostranstvu.

Ja sam odrasla uz ovu predstavu. Rada je neko ko nosi bezobraznost mladosti. Insistirala sam da dođu novi ljudi, jer predstava će tako dobiti drugačiju i novu energiju. Ovaj mjuzikl nikada ne treba da se skine sa repertoara! Mislim da Rada, Zobar i ostali samo treba da se menjaju!“-istakla je nedavno Milena.

Februarski termini predstave: 08, 26. (Olivera Bacić), 22. (Miona Marković).

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.