LookerWeekly.com magazin

Heineken Lovefest spremio još jedno iznenađenje  

Dvanaesto izdanje najvećeg festivala ljubavi, potpuno je u znaku velikih iznenađenja. Sve je u skladu sa ovogodišnjim sloganom “+1”, pa je osim dodatnog festivalskog dana, Heineken Lovefest dobio i potpuno novu binu, provokativnog naziva, Smirnoff Blow Stage.

Ono što se krije iza naziva su veoma interesantni detalji koji će biti deo nesvakidašnje scenografije, a u pitanju su ogromni industrijski ventilatori. Smirnoff Blow Stage, svojim retro rustičnim izgledom, potpuno će se uklopiti u odabir, mahom techno velikana, među kojima su Derrick May, Kenny Larkin, Len Faki, Davide Squillace, Butch i mnogi drugi.

Festival uskoro RASPRODAT
Još jednom podsećamo da nas do dvanaestog Heineken Lovefest izdanja deli manje od nedelju dana i da je ostao veoma mali broj četvorodnevnih kompleta ulaznica koje će moći da se kupe do subote 28. jula u ponoć u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa, kao i putem sajta www.lovefest.rs. Festival ljubavi počinje 2. avgusta i ovog leta traje do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

16 − twelve =

Pratite nas