fbpx
LookerWeekly.com magazin

Herceg Novi te zove i poklanja letovanja

Herceg Novi je među najlepšim, a trenutno i najsigurnijim, turističkim destinacijama u Evropi. Grad u kome je epidemija korona virusa završena, bezbednost i zdravlje gostiju i svojih građana postavlja kao apsolutni prioritet. 

Herceg Novi je omiljen među Srbima, a Srbi su naši brojni i uvek dobrodošli gosti – poručuju iz Turističke organizacije Herceg Novi.

Da je to tako govori i najnovija akcija ove Turističke zajednice u kojoj poklanjaju brojna letovanja.  U sklopu kampanje #HercegNoviTeZove Turistička organizacija Herceg Novog poklanja besplatne aranžmane za letovanje u Herceg Novom u drugoj polovini jula. Sve što treba da uradite jeste da se prijavite putem formulara na linku http://hercegnovitezove.com/

U saradnji sa lokalnim privrednicima Turistička organizacija Herceg Novog je obezbedila vredne nagrade. Prve tri nagrade koje dodeljuju  su 5-dnevni boravci u ACD Wellness & Spa hotelu, Lazure Marina & Hotel i Hotel Play za 4 osobe.

Podržite i vi akciju #HercegNoviTeZove tako što ćete podeliti fotografiju za kampanju na svom Instagramu, Facebooku i Twiter nalogu uz hashtag #hercegnovitezove.

Izvlačenje dobitnika biće obavljeno 06.06.2020. na Instagram profilu TO Herceg Novi, zato ga zapratite i imajte spremne kofere. 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.