LookerWeekly.com magazin

ISAC ELLIOT ODUŠEVLJEN SRPSKIM FANOVIMA!!!!

Finski pop star, Isac Elliot, juče je boravio u Beogradu, gde je na poziv svojih fanova iz Srbije održao pop up show u MKM radnjiu Beogradu. Sat vremena pre zakazanog koncerta, okupilo se stotinak devojčica,koje su  skandirale Isacovo ime i pevale njegove pesme u glas. Histerija je nasatala kada se u minut do 18h na bini MKM radnje pojavio Isac, lično. Pozdravljao je okupljene fanove, delio im svoje majice i narukvice i samo za njih održao besplatan mini koncert, gde je otprevao svoje najveće hitove do sada.

Oduševljen pristalicama, do  kojih su neki zbog njega u Beograd stigli čak iz Leskovca, govorio im je “Volim Te”, “Hvala” i “Srbija” , dok su svi zajedno zdušno pevali njegove hitove.

Isac Elliot se potom popeo na stub ispred radnje u MakedonskojiI zajedno sa okupljeni fanovima, pevao, slikao se, davao autograme.

Oduševljeni fanovi su trčali za taksijem, koji ga je nakon dva i po sata druženje, odvezao u hotel.

Beograd se tako priključio gradovima koje su počele da posećuju pop zvezde u nastajanju, koje razumeju iskrene potrebe i želje svojih  fanova, odazivaju se na njihove pozive i pružaju im tako mogućnost da svoje idole vide uživo.

Isac Elliot je danas otputovao iz Beograda dalje, ali nam je obećao da će doći ponovo, uskoro.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?