fbpx
LookerWeekly.com magazin

Jelena Gavrilović ponovo u ulozi Else

Glumica Jelena Gavrilović dala je glas čuvenoj princezi Elsi u nastavku Diznijevog hit crtanog filma “Zaleđeno kraljevstvo 2”. U bioskopu Cineplexx Ušće Jelena  se družila sa decom i učestvovala u najavi premijere filma koja je zakazana za 20. novembar. Takođe je zadala pevački izazov fanovima filma na društvenim mrežama.

Za glas Else u prvom nastavku filma “Zaleđeno kraljevstvo” (“Frozen”), Jelena je uvrštena među 25 najboljih Elsinih glasova globalno, što predstavlja veliki uspeh za naš region.

Dugo očekivani animirani film “Frozen 2” odgovara na pitanje zašto je  Elsa rođena sa čarobnim moćima. Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Distributer je Taramunt Film.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.