fbpx
LookerWeekly.com magazin

“Još uvek si napolju? “

Od 30. 06. do 7.07. u Galeriji Singidunum biće održana izložba fotografija Gorana Sivačkog, pod nazivom “Još uvek si napolju?”.

Ova izložba ne bi bila moguća bez velike podrške glavnog urednika i svih kolega s portala www.mondo.rs na kojem sam i ja zaposlen kao urednik fotografije, kao i ogromne podrške porodice i prijatelja.

Zbog pandemije koronavirusa u Srbiji je 15. marta 2020. godine proglašeno vanredno stanje koje je trajalo 53 dana. U tom periodu uveden je niz mera kako bi se suzbio virus i što više ublažilo njegovo smrtonosno dejstvo. Neke od mera obuhvatale su uvođenje policijskog časa i potpunu izolaciju starijih sugrađana. Izložene fotografije deo su zapisa tog trenutka kada je svet „potpuno stao“ na gotovo dva meseca i izazova s kojima sam se susreo da ih zabeležim.


Goran Sivački rođen 1972. u Beogradu. Fotografijom se bavi profesionalno od 1997. godine. Zaposlen kao urednik fotografije na portalu www.mondo.ts , a prethodno kao urednik i fotoreporter u dnevnim novinama Blic, Demokratija, magazinu NIN. Dugi niz godina saradnik u novinskoj agenciji Reuters, magazinu Nacionalna Geografija, kao i fotograf na projektima CEB banke, Telekoma Srbije, NIS Gasproma i mnogim drugim medijima i projektima delegacije EU u Srbiji.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.