LookerWeekly.com magazin

Konkurs za izlagačku sezonu Velike galerije za 2019. godinu

Konkurs Velike galerije za umetničke, kustoske i dizajn projekte traje do 30.septembra. Pozivamo zainteresovane kandidate da prijave svoj autorski projekat iobogate izlagačku sezonu naredne 2019. godine.

Savet galerije u sastavu Melissa E. Logan, Imelda Ramović, Davor Bruketa, Zvezdana Stojmirović, Monika Lang, Ljudmila Stratimirović i Aleksandar Stojanović izabraće između 10 i 13 predloga i uvrstiti u godišnji izlagački program Velike galerije. Kriterijum žiriranja naredne sezone biće savremenost i inventivnost koncepta, aktuelnosti angažovanost teme. Posebnu pažnju žiri posvećuje mladim stvaraocima koji do sada nisu imali prilike da svoj rad predstave beogradskoj publici, a koje tim KC Grada posebno ohrabruje da se prijave.

Uputstvo za prijavljivanje:

Na email adresu konkurs@gradbeograd.eu potrebno je poslati sledeću dokumentaciju:

Kratak i jasan opis projekta koji se predlaže na srpskom i engleskom jeziku uz prateće vizuale, reprodukcije ili skice postavke (word ili pdf) Ukoliko se vizuali šalju odvojeno molimo kandidate da ih ne šalju kao zip fajl već da fajlove srednje veličine priključe dokumentaciji ili ih slože u pdf odnosno word fajlovima.

Kraći CV autora/autorke na srpskom i engleskom jeziku

Rezultati konkursa biće objavljeni tokom novembra meseca, a najkasnije do 1. decembra2018. godine
Prijavite svoju izložbu kao deo umetničkog programa KC Grada za 2019. godinu i o bogatite našu izlagačku sezonu.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas