LookerWeekly.com magazin

Kosmos: Aleksandar Gatalica i Marko Čkonjević potpisuju knjige

Nagrađivani književnik i majstor pripovetke Aleksandar Gatalica objavio je tri tematske zbirke u izdanju Kosmos izdavaštva: “Istorijske priče”, “Fantastične priče” i “Gotske priče”. Ove zbirke sadrže pored prethodno objavljenih i nove priče koje su sada prvi put objavljene, a  čitaoci mogu da ih pronađu na štandu izdavača na ovogodišnjem Sajmu knjiga. Aleksandar Gatalica će biti gost na štandu Kosmos izdavaštva u Hali 1, u četvrtak 24. oktobra u 14 časova i tom prilikom će čitaocima tokom druženja potpisivati knjige.

Na štandu Kosmos izdavaštva gostuje još jedan domaći autor Marko Čkonjević, koji je objavio svoj prvi roman Šapat Čemernice. Čitaoci će moći da upoznaju autora na štandu izdavača u Hali 1, u petak 25. oktobra u 18h, koji će tom prilikom potpisivati primerke ove dirljive porodične sage u slavu ženske mudrosti i nežnosti.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

BJF19 LookerWeekly.com baner

Imate komentar?

Pratite nas

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.