fbpx
LookerWeekly.com magazin

Lane Gutović i Neli Mihailović: ‘’Dogodine u isto vreme’’

palic-ff2020-728x90-LookerWeekly-magazin

Po motivima teksta Bernarda Slejda, na sceni Akademije 28, 25. marta u 20h!

‘’Dogodine u isto vreme’’ svojevrsnu pesmu u prozi, režirao je Božidar Đurović, a glavne uloge poverene su Milanu Lanetu Gutoviću i Neli Mihailović.  

On je Džordž, ona je Doris. Upoznali su se sasvim slučajno, na romantičnom mestu daleko od svojih domova, u kojima ih čekaju oni koji ih vole – partneri, deca, porodice. Kada se sledećeg jutra probude u istom krevetu, pitaće se kako se to desilo. Jer, nije smelo i nije trebalo… Ipak, dogovorili su se da nastave romansu, istog vikenda, jednom godišnje. Vreme prolazi, a oni svaki trenutak svojih susreta mudro koriste. Dele sve lepo i loše što im se prethodnih meseci događalo. Menjaju se, što je i prirodno, kao i njihov odnos koji varira od prijateljstva do ljubavi i navike.

Predstava “Dogodine u isto vreme” puca od optimizma, jačeg od sete i tuge što se takvi susreti ne dešavaju češće. Ali, neke scenarije piše sam život i mi ne možemo mnogo da ih prepravljamo.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.