fbpx
LookerWeekly.com magazin

Marija Kilibarda predstavlja svoj brend nakita – KI

KI. Energija koja se nosi.

Marija Kilibarda je, pored svog redovnog posla, poslednjih nekoliko meseci vredno radila na brendu nakita, koji je nazvala KI. Osim što su to početna slova Marijinog prezimena, KI znači cirkularnu životnu energiju sa kojom se rađamo čije je postojanje osnova istočnjačke filozofije.

Ono što prvo zapazimo kod ovog nakita je forma i kombinacija crne i zlatne boje. ”Lavirint” je prva kolekcija KI nakita napravljena od različitih vrsta materijala koji su pažljivo uklopljeni, kako bi dali oblik priči koja stoji iza svakog komada.

foto: Miša Obradović

Materijali su kombinacija pozlaćenog srebra, nano-keramike i emajla  koji su isprepletani u jednostavne i elegantne kompozicije.

Dizajn je inspirisan klasičnim formama, tako da je stil nakita lako uklopljiv, uz bilo koju odevnu kombinaciju i za bilo koju priliku u toku dana i večeri.

Sofisticirani i nežni, a vrlo upečatljivi komadi KI nakita, rađeni su u različitim kombinacijiama, za različite karaktere i afinitete – zlatno-crna, srebrno-crna ili jednostavno samo zlatna.

‘’S nestrpljenjem sam dočekala trenutak u kojem ću sa našim devojkama da udružim energije i odakle ćemo na dalje da sijamo zajedno. Raduje me kada zamislim jednu samosvesnu, nežnu i podjednako jaku ženu, da sa ponosom nosi simbol lavirinta, kao stalni podsetnik da optimizam i upornost uvek nađu pravi put. Jako sam uzbudjena zbog svega što dolazi. ‘’ – kaže Marija.

Prva kolekcija KI nakita sastoji se od ogrlica, prstenja, minđuša i narukvica. 

KI nakit od danas je dostupan na sajtu www.ki.co.rs

Instagram: @ki.brands

Foto: Miša Obradović

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.