fbpx
LookerWeekly.com magazin

Na premijeri španske komedije godine, PROFESORI DILERI

Brojne poznate ličnosti premijerno pogledale špansku komediju godine, PROFESORI DILERI, koja počinje sa prikazivanjem 5. decembra u bioskopima širom Srbije, u distribuciji Dexin Filma.  Ovo urnebesno ostvarenje među prvima u Srbiji pogledali su glumac Luka Raco, voditeljka Jelena Gajšek, maneken Miloš Mićović, influenseri  Marko Bezbradica, Nemanja Arsić, Jelena Krlj, Milica Denić, Milica Nedeljković Venoma i mnogi drugi.

PROFESORI DILERI su u pravom smislu urnebesna komedija u kojoj su glavni likovi prijatelji iz školskih dana, Pedro, Arturo i Elihijo. Oni su profesori univerziteta koji usled ekonomske krize ostaju bez posla.  Njih trojica dolaze na ideju kako da reše svoje probleme, a to je projekat na kojem Pedro već godinama radi – multivitamin koji omogućava da se zabavljaš celu noć bez nuspojava. Uz pomoć Anabel, advokatice koja je zaposlena na benzinskoj pumpi, i Hote, studentkinje koja je više zainteresovana za zabavu nego za knjige, ova tri profesora će se naći u svetu noćnih klubova i sumnjivih poslova, nadajući se da će pronaći tržište za svoje novo opijat-čudo. Ipak, čini se da diplomirani ekonomista, hemičar i filolog nisu uopšte kvalifikovani za ono što ih na tom putu čeka.

Više informacija na Facebook i Instagram stranicama Dexin filma.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.