fbpx
LookerWeekly.com magazin

NAGRADNI ONLINE LIKOVNI KONKURS „NACRTAJ, OBOJI I OSVOJI“

palic-ff2020-728x90-LookerWeekly-magazin

„Moja idealna soba“ za predškolce i prvake iz Srbije

           Pravi je trenutak da se kreativnost, maštovitost, originalnost i estetika dece, predškolskog i školskog uzrasta, ponovo podstaknu, a i nagrade idealnim nagradama iz Forma Ideale. U periodu od 1. do 30. septembra biće organizovan deveti po redu linkovni konkurs pod nazivom „NACRTAJ, OBOJI I OSVOJI“, sa temom „Moja idealna soba“. Zbog novonastale situacije koja je uslovila izmene u novoj školskoj godini, i uz poštovanje predloženih bezbednosnih mera, omogućeno je direktno učešće mališana na konkursu. Na sajtu www.formaideale.rs potrebno je popuniti formular traženim podacima i priložiti fotografiju crteža učesnika ili dostaviti crtež u najbiliži salon Forma Ideale.

Interesantna činjenica je da se svake godine prijavi oko 50.000 mališana i da je za ovih 8 godina zabeleženo oko 400.000 prijava.

„Podsticanje kreativnosti i individualnosti kod dece predškolskog i učenika mlađeg uzrasta je osnovni motiv ovog konkursa sa željom da decu predškolskog uzrasta i učenike prvog razreda osnovnih škola podstaknemo da razmišljaju o vrednostima i kvalitetima prostora i okruženja u kome žive i da nam na kreativan način pokažu  šta je to što oni vide kao lepo i dobro u svom okruženju, U godini jubileja, 25 godina postojanja kompanije, čast nam je da, pored izuzetnog tržišnog poslovanja, kompanija Forma Ideale sa ponosom neguje i dugogodišnju tradiciju u realizaciji brojnih aktivnosti posvećenih deci i dečijem stvaralaštvu. Ovaj konkurs je samo jedna u nizu aktivnosti kojoj se svi u kompaniji jako radujemo svake godine“, navode iz Forma Ideale.

Pristigli radovi u tehnici po izboru biće ocenjivani od strane stručnog žirija, dok će spisak dobitnika biti objavljen na sajtu www.formaideale.rs 20. oktobra 2020. Više informacija o likovnom konkursu i pravilima učešća svi zainteresovani mogu da pronađu na sajtu kompanije Forma Ideale.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.