fbpx
LookerWeekly.com magazin

Neobična putovanja običnih stvari

Od telefona do hrane, od pošte do staklene boce, uz neverovatnu knjigu Neobična putovanja običnih stvari deca će se dobro zabaviti i otkriti na koji način svet funkcioniše.

Sigurno ste se nekada zapitali zašto se svetlo uključuje kada pritisnete prekidač? Šta se dešava kada telefonirate? Kako je napravljen papir korišćen za ovu knjigu? Zapravo, kako je ova knjiga napravljena? Čitajući Neobična putovanja običnih stvari, pronaći ćete objašnjenja za ove i druge svakodnevne stvari. Između ostalog, saznaćete i šta sve treba da se desi pre nego što pročitate ovu sjajnu knjigu!

Knjiga je edukativnog karaktera, a mnoštvo zabavnih činjenica pomoći će vašem detetu da na lak i jednostavan način usvoji mnogo zanimljivih podataka. Namenjena je deci starijoj od sedam godina, kao i svima koji vole avanture i dobru zabavu! Ovu, i druge knjige uz koje se lepše raste potražite u Vulkančiću.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.