LookerWeekly.com magazin

Nesvakidašnje letnje uživanje uz Grand Aroma kafu

Kada dođu letnje vrućine neki od najboljih načina za opuštanje su prijatna hladovina i dobra knjiga ili šetnja pored reke uz šoljicu omiljene kafe. Bilo da ste u parku ili na keju, Grand Aroma je tokom juna pripremila nesvakidašnja iznenađenja za vas.

Da li ste već primetili Grand Aroma otvorenu biblioteku? Jedinstvena instalacija s aknjigama krasi neke od poznatih parkova, a na njoj možete pronaći različite naslove cenjenih domaćih autora, enciklopedije, monografije, popularnu psihologiju, prelistati najnovije magazine ili sa najmlađima uplovitiu čarobni svet dečje literature…  Naravno, sve u prijatnoj hladovini pod krošnjom drveta i uz šoljicu sveže pržene i mlevene Grand Aroma kafe, potpuno besplatno.

Do ove neobične biblioteke pune uživanja zaljubitelje dobre knjige može da vas dovede isto tako neobičn ovozilo zan ašepodneblje- GrandAroma rikša. Nalik na čuvene japanske, Grand Aroma rikša, prvi put danas počinje sa besplatnim vožnjama a nakon toga, svakog vikenda tokom juna voziće besplatne ture po parkovima. Vaše je samo da se opustite i uživate u šoljici omiljene kafe.

U proleće i tokom leta, kada se svi spuštamo na reke– na Dunavski kej, 25 maj, Hotel Jugoslavija, Zemunski, Savski kej i Štrand nemojte se iznenaditi ako vam, dok sedite udobno smešteni na omiljenom splavu, priđe Grand Aroma kajak patrola i ponudi vam kesicu sveže pržene i mlevene kafe.

Grand Aroma je za sve sugrađane pripremila prelepa iznenađenja za predstojeće tople junske dane! Zato nemojte čekati da se slučajno sretnemo, dođite da popijemo kafu zajedno!

 

Sve informacije o planiranim aktivnostima možete pronaći na Grand Aroma Facebook stranici.

 

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas