fbpx
LookerWeekly.com magazin

Neverovatna zabava, ako poslušate naše savete i predloge

Ova nedelja obiluje zanimljivim filmskim sadržajem, koji će vas oraspoložiti i zabaviti. Vaš daljinsku upravljač vam može biti najbolji saveznik, ako poslušate naše savete i predloge.

Na kanalu Film Box Extra u subotu od 21 čas, pogledajte film Niko nije anđeo. Trudnica koja beži od momka nasilnika se ukrcava u voz, a štiti je upravo venčan bračni par. Mladenci ginu u železničkoj nesreći, a identitet trudne devojke zamenjen je s pokojnom mladom jer je u  trenutku sudara nosila njenu burmu.

Istog dana na kanalu Fun Box u terminu od 18 časova, možete pogledati Korak u svet – Pataja i Ko Phai. Nastavljamo da istražujemo Tajland i idemo u Pataju. Posle toga posećujemo Pai, grad na zapadu, koji predstavlja idealno mesto za vožnju mopedom prvi put u životu! Šetamo ogromnim parkom i upoznajemo se sa bogatom istorijom Nong Nuča. Posećujemo verovatno jedinu radionicu za motorcikle po porudžbini u Tajlandu i provodimo uzbudljiv dan u društvu slonova. Uveče probamo durijan na jednoj od tajlandskih pijaca I upoznajemo se sa lokalnim hipijima

Na kanalu Film Box Plus u nedelju, 7. juna od 21 čas na programu je film Divna osoba sa Louis Garrel, Léa Seydoux, Grégoire Leprince-Ringuet. Šesnaestogodišnja Žuni menja školu usred školske godine. Lepa je i ubrzo postaje predmet želje svih muškaraca, ali pada na stidljive pokušaje Ota, najtišeg u odeljenju. Ali njihova veza je kratkotrajna, jer se zaljubljuje u Nemurusa, strastvenog nastavnika talijanskog jezika. I njegova osećanja su ista, ali kako Žuni može da se prepusti strasti, kad je ljubav samo iluzija?

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.