fbpx
LookerWeekly.com magazin

“Scena” novim pesmama najavila i novi album: “Gde je nestao mesec” i “Pokaži mi”

palic-ff2020-728x90-LookerWeekly-magazin

Vokalno-instrumentalni sastav “Scena” iz Beograda, Kragujevca, Požarevca, Zaječara i Majdanpeka, završio je snimanje svog trećeg albuma, a koji će svetlost dana ugledati početkom proleća naredne godine. Album “”Ti nisi taj” poneće 11 pesama, a sniman je čitavih deset godina u sedam studija. Na njemu je, pored članova benda, učestvovalo više od 30 gostiju. Novo izdanje najavljuju pesmama “Gde je nestao mesec” i “Pokaži mi”. Nešto novo s njihove strane možete očekivati već u decembru. Kao i na prethodnim albumima momci sviraju jazz, funk i retro pop, predvođeni harizmatičnom pevačicom Aleksandrom Stojanović.

“Pokaži mi” je autorska džez balada, sving “Gde je nestao mesec” je rimejk sa prvog albuma, na kome je pevao kompozitor i gitarista Bojan Petrović. Pored njega i Aleksandre stalnu postavu čine: Jovan Đapić (kompozitor i bas gitara), Igor Kokić (aranžmani i klavijature), Goran Jovanović (gitara) i Dejan Lazarević (bubnjevi). Naslovna sving numera: “Ti nisi taj” je obrada pesme “Louisa Armstronga – Pretty Little Missy” iz davne 1955. godine. 

“Pokaži mi”

“Gde je nestao mesec”

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.