LookerWeekly.com magazin

Suzana Perić proglašena za Dizajnerku godine

Modna kreatorka Suzana Perić proglašena je za Dizajnerku godine na događaju “Veče mode, stila i glamura” u Operi i teatru Madlenianum u Beogradu.

Ovo priznanje u Srbiji usledilo je posle međunarodnih uspeha u 2019. godini, među kojima se ističe osvajanje nagrade na “Milano Fashion  Week-u”, gde je Suzana Perić ove godine proglašena za najboljeg internacionalnog dizajnera za kolekciju “La Perla Bianca“.

Veče mode stila i glamura održano je 4. put za redom. Cilj manifestacije, čiji je organizator Prvi klub dama, Međunarodne zajednice žena iz javnog, društvenog i privrednog života je promocija mode i kulture, gde se na poseban način ističu ženska suptilnost, stil i glamur.

Suzana Perić ove godine je održala nekoliko revija u Srbiji, među kojima su Serbia Fashion Week, otvaranje Fashion Selection-a i samostalna revija u Starom dvoru, skupštini Grada Beograda. Pored svog dizajnerskog rada, Suzana Perić je i glavna i odgovorna urednica magazina “Bazar” koji je ove godine proslavio 55 godina postojanja, a bavi se i humanitarnim radom.

 

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

BJF19 LookerWeekly.com baner

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.