fbpx
LookerWeekly.com magazin

Zvezdara teatar: “Spreman je i poslednji repertoar u ovoj godini”

palic-ff2020-728x90-LookerWeekly-magazin

Spreman je i poslednji repertoar Zvezdara teatra u ovoj godini. Prodaja je počela. U njemu ćete pronaći novu predstavu čija je dramatizacija nastala prema romanu Ivane Dimić Arzamas, u režiji Ljiljane Torodrović u kojoj igraju Branka Petrić, Nela Mihailović i Milan Lane Gutović. Predstava Osama – Kasaba u Njujorku slavi jubilej – pedeset izvođenja!

Iz Zaječara dolazi predstava Petra, čiju je dramatizaciju prema motivima Ričarda Lorca uradio Irfan Mensur koji je i reditelj predstave. U predstavi igraju Tanja Bošković, Viktorija Arsić, Nataša Petrović i Lana Karaklajić.

Bićemo domaćini i putujućem Teatru Vihor koji će kod nas predstavom Teško je reći zbogom Mira Gavrana proslaviti četvrti rođendan i obeležiti pedeseto izođenje predstave. Reditelj je Marija Lipkovski, a igraju Nina Janković, Ivan Mihailović i Nevena Vukes. Godinu tradicionalno, već više od dvadeset godina, završavamo sa humanitarnom večeri poezije Matije Bećkovića za koje neprekidno vlada veliko interesovanje.Ulaznice za predstave mogu biti sjajan poklon za Novu godinu. U ponudi imamo i vaučere za predstave, poručuju iz Zvezdara teatra.

foto: Nikola Vukelić

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.