LookerWeekly.com magazin

Postanite Bitef ranoranilac!

Počela je prodaja ulaznica za predstavu “Olimp: u slavu kulta tragedije – predstava od 24 sata”. Ulaznice možete kupiti na blagajni Sava Centra i na svim ovlašćenim prodajnim mestima Eventima u Srbiji.

Postanite Bitef ranoranilac kupovinom karata za predstavu “Olimp: u slavu kulta tragedije – predstava od 24 sata” do 1. avgusta po specijalnoj ceni od 2.900 dinara!

Predstava “Olimp: u slavu kulta tragedije – predstava od 24 sata” proslavljenog belgijskog reditelja Jana Fabra svečano će otvoriti 51. Bitef, 23. septembra u Sava centru u 18 časova. Po poništenju ulaznice publika će dobiti narukvicu koja će im obezbediti mogućnost da slobodno ulaze i izlaze tokom predstave. Za ovu priliku, Bitef i njegovi sponzori i partneri obezbedili su mnogobrojne sadržaje za odmor i rekreaciju gledalaca: Sleeping zonu sa krevetima, lejzi begovima, dušecima; Food zonu u bifeima i restoranu Sava Centra; Bitef biblioteku… Gledaoci će moći da uživaju i u isceljujućim zvucima muzike u Chill i Healing zoni kao i uz časove joge tokom jutarnjeg buđenja. Ukoliko budu morali da pošalju hitne mailove, moći će da to urade iz Biznis wifi zone. Pored ovih sadržaja, Bitef priprema još mnoštvo iznenađenja za odmor​ i pun ugođaj gledalaca. Numeracija ulaznica važi prva četiri sata, a nakon toga publika će moći da menja mesta i perspektivu gledanja predstave.
Blagajna Sava Centra
Adresa: Milentija Popovića 9, 11070 Beograd
Telefon: +381 11 220 60 60
Radno vreme tokom leta:
10h – 16h (radnim danom)
10h – 15h (subotom)
www.savacentar.net

Eventim (www.eventim.rs)
Spisak svih prodajnih mesta Eventima: http://www.eventim.rs/rs/prodajna_mesta/
Call centar: 09 00 11 00 11

INTERNET PRODAJA
Karte se mogu kupiti i putem webshop-a Eventima:
http://www.eventim.rs/rs/uslovi_koriscenja/

CENE ulaznica kupljenih:
do 1. avgusta: 2.900 RSD (BITEF RANORANIOCI!!!)
do 1. septembra: 3.600 RSD
nakon 1. septembra: 4.500 RSD

U prodaju će biti pušten ograničeni broj ulaznica za studente po ceni od 1.500 RSD.
Ove ulaznice će jedino moći da se kupe na blagajni Bitefa od 1. septembra, uz prethonu rezervaciju.
Za rezervacije i sve dodatne informacije o studentskim ulaznicama možete se obratiti putem e-mail adrese blagajna@bitef.rs.

REZERVACIJA I PRODAJA ULAZNICA ZA SVE PREDSTAVE NA 51. BITEFU
Ulaznice za sve predstave na 51. Bitefu se mogu rezervisati od 15. do 30. avgusta putem e-mail adrese: blagajna@bitef.rs i telefona: + 381 69 899 24 00 (od 10h do 17h).
Prodaja ulaznica za sve predstave na 51. Bitefu počinje 1. septembra na Blagajni Bitef festivala koja je smeštena u Pozorištu na Terazijama (Terazije 29).
Cene ulaznica: 1.700 – 2.500 RSD
Popusti:
30% za komplet ulaznica
20% za rezervisane ulaznice i organizovane grupe

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Unesite tacan odgovor * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.